Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 00:45

В'ячеслав Олександрович

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 152
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Дневник

Головна » 2010 » Грудень » 21 » Ось ти і депутат районної ради
Ось ти і депутат районної ради
22:29
До взяття участі в місцевих виборах 31 жовтня 2010 року мене спонукали дві обставини:
  1. При підготовці святкування 20-річчя "Музею історії села" Івановицької ЗОШ І-ІІІ ступенів необхідно було віднайти фінанси на ремонт музею і організацію свята. І тому я прийняв пропозицю вступити в партію "Українська платформа", яка на чолі з головою районної ради Галущинським Віктором Васильовичем допомогла нам фінансово. Тоді мені пропонували подати кандидатуру на сільського голову, але я відмовився і прийняв пропозицію стати кандидатом в депутати районної ради.
  2. Одосельчани просили подати кандидатуру на сільського голову, але я відмовився і просив їх проголосувати за мене як  кандидата в депутати районної ради.
    Тепер я депутат районної ради обраний по одномандатному мажоритарному округу, тобто від територіальної громади села Івановичі.
    А на другій сесії районної ради за нашим селом закріпили депутата від Партії регіонів обраного по партійному списку Щасливого Ю.В.
    Я надіюсь що моя діяльність як депутата буде плідною і дякую за підтримку односельчанам!!!
    А музей ми оновили весь і свято з нагоди 20-річчя зробили тому, що пам'ять про жителів села повинна залишитись тут на віки.
 
І я не думаю що тепер в когось підниметься рука цю пам'ять знищити. А весною наш музей отримає звання "Зразковий" і стане 14 музеєм з таким званням в Житомирській області. А дже це звання присвоюють в Мінестерстві освіти інауки України, а тоді потрібно буде працювати на розвитком музею.
Переглядів: 587 | Додав: Славік | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz