Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 01:55

В'ячеслав Олександрович

Меню сайту
Categories
Паспорт школи [0]
Корисна інформація [3]
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 152
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 19 » Секрети управління життям стаючи здоровим, успішним,щасливим, багатим...
Секрети управління життям стаючи здоровим, успішним,щасливим, багатим...
18:46

Коли Ви збираєтесь взяти управління своїм життям в свої руки? Ми плекаємо надію на чудесні зміни власного життя  від Святого Миколая, Діда Мороза, Бога, долі і багато кого ще. Кожна людина може змінити своє життя самостійно, розібравшись у причинах теперішнього стану речей та використавши ефективні методики управління своїм життям, стати ковалем свого здорового, щасливого, багатого способу життя. Стань творцем свого власного життя і всі сили Всесвіту виконають саме твої плани і наміри!

Секрет перший: Причина всіх проблем в житті – страх!

У сучасному світі вихованням людини займаються батьки, родичі, вихователі, вчителі, друзі, колеги, телевізор, персональний комп’ютер (ігри, фільми, музика і т.п.) засоби інтернету

(соціальні мережі, різноманітні тематичні сайти, блоги, форуми і т.п.), засоби масової інформації (газети, журнали, буклети і т.п.) і багато чого іншого. І кожен з вище перелічених вихователів створює в мозку людини страхи (страх бідності, хвороб, проблем, негараздів, вроків, зглазів і мільйони інших), які фактично паралізують віру у себе та досягнення поставлених цілей в житті будь-якої людини. Ми боїмося втратити роботу, яку ненавидимо вже багато років. Адже вона приносить нам гроші на які ми купуємо те, що потрібно замість того, що я бажаю. І приблизно так живуть цілі династії українців паралізовані страхом відсутності грошей без роботи на когось. І мало хто думає про роботу на себе, про власний бізнес та інвестиції. Ми звикли жити працюючи на гроші (збагачуючи роботодавця), а можливо краще щоб гроші працювали на ВАС (і збагачували саме вас). Тоді всього лиш потрібно відкинути власні страхи і навчитись фінансової грамотності для управління власними фінансами.

Зміни будь-чого у вашому житті настають після подолання страху перед даною ситуацією. Найдіть в Інтернеті історії успіху відомих людей і ви зрозумієте вони вірили у себе і свій успіх тоді коли в них майже ніхто не вірив. А це свідчить що вони подолавши страх ішли до цілі багато років і стали відомими.

Скажіть собі «Я смілий» і викиньте назавжди з свого мозку страхи, сумніви, перестороги, які заважають вам змінити життя на краще.

Секрет другий: Хвороба – це підсвідома програма!

     Здоров'яце стан повного фізичного (відсут­ність хвороб,вад), психологічного (позитивні думки і емоції, швидке подолання стресів і невдач)  та соціального благополуччя (добрі стосунки з людьми вдома, на роботі та друзями і сусідами). Істинні причини хвороби можна виявити з’ясувавши структуру цілісної будови людини:

  • фізичне тіло – це набір  систем органів (ніс, носоглотка, трахея, бронхи, легені – це органи дихальної системи і таких систем в організмі багато), які по об’єму займають приблизно з ніготь від цілісної будови людини;
  • душа (біополе, аура) – це енергетична оболонка людини, яка займає основний об’єм цілісного образу будови людини. І головною в житті є саме ця оболонка, а не тіло, як вважають більшість людей в сучасному суспільстві.

Хвороба – це програма (подібна до програми комп’ютера чи пральної машини), яка записана у душі (підсвідомості) людини. В середньому 85 – 95 % хвороб мають психологічну природу і саме тому причини цих хвороб знаходяться  у душі людини.

І цю програму можна перепрограмувати (змінивши свої думки, слова і дії), або видалити (депрограмування), замінивши іншою програмою (наприклад малорухливий спосіб життя змінюють фітнесом, надмірне харчування дієтою, вживання алкоголю  тверезістю…). Якість і тривалість перепрограмування і депрограмування залежить від бажання, сили волі та віри в себе кожної людини. І тому одна людина відразу кинула вживати алкоголь  на все життя, а інша робить це багато разів без значного успіху.

   

 Секрет третій: Зміни себе і стань щасливим!

Бідність, невдачі, нещастя, відсутність будь – якої потреби людини – підсвідомі програми, які можна перепрограмувати і депрограмувати, змінюючи себе і все навколо поступово зміниться до кращого. 

Хвороби, відсутність щастя – це також ознака внутрішньої протидії перемінам у житті, змінам в емоціях і думках. Коли образ життя людини (думки → слова → дії → звички → характер →  життя) далекий від позитивного і вона відмовляється його змінювати то це викликає: стрес →  протидію перемінам → негативні емоції і переживання  → душевний біль → фізичні хвороби і відсутність щастя.

Кожна людина, яка дійсно бажає зцілитись від будь – якої хвороби (від простуди до раку) і стати щасливою, насамперед, повинна взяти відповідальність за своє життя на кожному з наступних його рівнів: думки → слова → дії → звички → характер →  життя.

            Всіх людей по психологічному стилю і способу життя умовно можна поділити на дві групи:

  1. «Жертва» – звинувачує інших (чоловіка, жінку, сусідів, уряд, президента і т.п.) у своїх хворобах і нещастях, або себе. Життя жертви – це повільне самогубство та вкорочення життя інших людей. В Україні на жаль таких людей більшість.
  2. «Господар життя» – змінює себе (позитивні (добрі) думки, слова, дії, переживання), або змінює відношення до ситуації, яку змінити не можна (наприклад: батьків, державу потрібно любити такими, якими вони є). Англійське прислів’я влучно підказує спосіб поведінки «господаря життя»: «Займайтесь тим, що вам подобається і навіть,  якщо вам щось не подобається, зробіть щоб воно сподобалось і займайтесь тим, що вам подобається!».Станьте «господарем життя» і насолоджуйтесь ним так, як це роблять англійці.

Секрет четвертий: Сформулюйте свої наміри і насолоджуйтесь життям!

Для того, щоб мати необхідні потреби і стати щасливим, сформулюйте для себе наступні принципи достатку і повторюйте їх декілька разів щодня вранці та ввечері:

  • «В цьому світі є все, що мені потрібно і у достатній кількості»;
  • «Наявність у моєму житті будь-якого предмета залежить від моїх думок у відношенні до мене самого і до цього предмету»;
  • Сформулюйте свій намір, який буде обов’язково виконаний Богом і Всесвітом за такою примірною схемою «Я заявляю про свій намір. Я маю (назва предмета) і насолоджуюсь чудесним відчуттям комфорту, який створює (назва предмета)». Наприклад, ви бажаєте мати автомобіль марки «Мерседес», то намір може виглядати так: «Я заявляю про свій намір. Я сиджу за рулем «Мерседеса» і насолоджуюсь чудесним відчуттям комфортного водіння автомобіля». Запишіть даний намір на папері, прочитайте його декілька разів, а потім закрийте очі і уявіть себе водієм «Мерседеса» до найменших дрібниць та запам’ятайте позитивні емоції від прогулянки на авто. Уявляйте дану ситуацію щодня і через певний час (дні, місяці, роки) ви матимете«Мерседес» і тепер все залежить від вашої віри в цю подію! Сформулюйте свій намір самі, але обов’язково від першої особи і в теперішньому часі, але без частки «не».

Секрет п’ятий: Полюбіть себе!

Насамперед, полюбіть себе тому, що хвороби і проблеми є наслідком відчуття провини людини. І тому, щодня вранці та ввечері повторюйте по декілька разів: «Я люблю тебе і приймаю таким (такою) , яким (якою) ти є. Я змінююсь. Я заслуговую у  цьому житті всього найкращого. Я дозволяю  і приймаю це з подякою до Бога  і Всесвіту.».

Перейдіть від негативних думок і емоцій до позитивних і тоді зміни відбудуться у зворотному напрямку:  фізичні хвороби → переміни і їх прийняття → вивільнення емоцій → звільнення від переживань і душевної болі → духовне відродження → зцілення тіла. Мозок кожної людини надсилає нам мільйони думок, але вибір тисяч з них для подальшого використання в нашому житті ми здійснюємо за такою схемою: думки → слова → дії → звички → характер →  життя. З цього виходить просте правило: все, що ми зараз маємо у нашому житті є результат наших думок → слів → дій. Наприклад, ми потерпіли невдачу і які думки тоді до нас приходять: «Ти невдаха. У тебе ніколи нічого вдалого не вийде і т.п.». Зупиніть потік таких думок словами: «Ні! Я вчуся і тому  у моєму житті з’явилась така життєва ситуація. Я везуча, талановита, відповідальна людина і все у моєму житті є як найкраще!».

Секрет шостий: Змініть своє відношення до життя!

Головне в житті не життєві ситуації, а наше відношення до них. На частину життєвих ситуацій ми не можемо вплинути, але відношення до них вибираємо ми самі. Будь – яку життєву ситуацію переводьте в позитивне мислення, використовуючи позитивні емоції (сміх, радість, задоволення і т.п.). Для прикладу: «Ви втратили роботу і здається весь світ проти Вас.. Згодом виникає страх відсутності грошей, для задоволення елементарних потреб… Зупиніться і проаналізуйте останній період вашого життя і чи отримували ви задоволення від вашої діяльності та заробітної плати… Ні. Тоді програмуйте себе щоранку і вечора: Я маю улюблену і високооплачувану роботу і т.п. І скоро вона у вас буде!» У житті людини взагалі немає проблем, але є багато життєвих ситуацій для яких ми ще не знайшли прийнятне на даний момент рішення. Тоді задайте собі декілька разів вранці і ввечері таке запитання: «Як я можу дозволити собі вирішити дану ситуацію (назвіть проблему)». Інформація для прийняття рішення прийде до вас у газетній статті, телепередачі чи розмові в громадському транспорті і т.п. .

Хвороба – це як правило наслідок наших образ на велику кількість людей, яких ми зустрічали у нашому житті. Тому напишіть список людей, яких на вашу думку потрібно пробачити. І не потрібно з ними зустрічатись, а просто попросіть пробачення у всіх усно або письмово декілька десятків разів на день: «Я прощаю тебе (ім’я, або всіх кого я зустрічав у житті ) за те, що ти був не таким, яким я хотів би тебе бачити. Я прощаю тебе і повністю відпускаю тебе».

Програмуйте себе на щасливе майбутнє, а для цього щодня вранці і ввечері повторюйте по декілька разів позитивні твердження, подібні до таких: «Щодня моє здоров’я покращується. У мене прекрасне здоров’я. Я багатий. Я вічно молодий. Я кохаю і коханий. У мене прекрасні відносини з усім світом.» Можете створити твердження самі, але обов’язково від першої особи  у теперішньому часі, але без частки «не».

Змініть своє життя, забравши з нього причини  хвороб і воно стане щасливим. Для зміни поглядів на життя раджу щодня читати по одній історії з книги Бруно Ферреро «365 коротких історій для душі».

Секрет сьомий: Знайдіть свій шлях до здоров’я  і щастя!

Зверніться по можливості до цілителя чи наставника, який допоможе стати на шлях внутрішнього зцілення, успіху і щастя. Наставником є людина, що отримала в житті те, чого вам бракує. Пам’ятайте, маючи велике бажання, силу волі та віру в себе  ви  станете доброю,  духовною, здоровою, успішною, багатою, щасливою людиною (це і є найефективніше внутрішнє зцілення, але ми шукаємо зовнішнього зцілення в лікаря чи цілителя). Внутрішнє зцілення неминуче приведе кожного до зовнішнього здоров’я, самореалізації, достатку, багатства і щастя. Згідно закону Всесвіту внутрішнє завжди відображується у зовнішньому. Скільки б ми не показували себе зовнішньо здоровим, успішним і  багатим без внутрішніх змін це не принесе нам ніяких результатів. І лише змінившись внутрішньо ми стаємо іншою людиною, яка формує світ навколо себе відповідно до своїх внутрішніх переконань. Вплив життєвих обставин взагалі відсутній на наше життя, а тільки наші внутрішні переконання визначають якість нашого життя. Змініть свої переконання і зміниться весь світ навколо.    Подивитись на світ іншими очима допоможе духовна (Ніл Доналд Уолш «Бесіди з Богом (незвичайний діалог)», Володимир Мегре «Анастасія», «Простір любові», Веди, Біблія…)  та спеціальна література (Віктор Синельников «Полюби свою хворобу», «Шлях до багатства»; Луїза Хей «Як зцілити своє життя», Олександр Некрасов «Живі думки»).  Бог і Всесвіт обов’язково допоможуть вам рухатись по шляху зцілення, успіху, багатства і щастя.

Пам’ятайте, лікар лікує тіло, а цілитель допомагає людині знайти шлях зцілення тіла й душі. Ви можете самостійно це зробити, стаючи духовною людиною і ваше життя зміниться відповідно до ваших нових внутрішніх переконань. Бажаю вам успіху на шляху зцілення власного життя. Головне в цьому напрямку зробити перший крок і насолоджуватись кожною хвилиною життя зараз, а не тоді, коли воно стане здоровим і щасливим. Візьміть собі за девіз слова Джима  Рона: «Ніколи не здавайтесь, дивіться вперед, залишайтесь впевненим у собі, і робіть все, що у ваших силах».

Категорія: Корисна інформація | Переглядів: 2704 | Додав: Славік | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
2 abixucupavoin  
0
<a href=http://skldjshdhsga.com/>Abefezej</a> <a href="http://skldjshdhsga.com/">Oiyutek</a> htn.kvpe.pvo.at.ua.wzg.yc http://skldjshdhsga.com/

1 Nezabudkazer  
0
Ошибка: Dropped index http://schema.org/Movie

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz